Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані підбито підсумки Спартакіади серед шкіл

10 жовтня на стадіоні «Локомотив» міста Лиман відбувся заключний етап Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради 2019-2020 навчального року – легкоатлетична естафета. 
 
Зазвичай Спартакіада щорічно завершувалася у травні, але через пандемію її було продовжено до жовтня 2020 року. Участь у змаганнях взяли 8 команд шкіл: ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №4, Гімназія, Ямпільський НВК, Тернівський НВК, Торський НВК, Ярівська ЗОШ.
 
Учасників фінального етапу привітали міський голова Петро Цимідан, начальник управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради Надія Діденко, начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Олексій Рокочий. 
 
На заході були також присутні Олександр Рибін – чемпіон Європи з гирьового спорту, який щойно виборов  першість у Данії, а також його тренер Василь Самойлов. Спортсмена та тренера щиро привітали з перемогою на міжнародних змаганнях, а Олександрові вручили цінний подарунок.
 
За підсумками легкоатлетичної естафети першими стали юнаки та дівчата Лиманської ЗОШ №4. Друге місце посіла команда Лиманської ЗОШ №2, а третє – команда учнів Гімназії. Переможці та призери нагороджені кубками, дипломами та медалями.
 
По завершенню естафети відбулося підбиття підсумків Спартакіади в загальному заліку та заліку серед сільських шкіл, а також урочисте нагородження переможців та призерів. Як і минулоріч, лідером залишилася Лиманська ЗОШ №4, і перехідний Кубок Спартакіади знову повертається в цей навчальний заклад, де буде знаходитися протягом року. На другому місці в загальному заліку Гімназія, на третьому – Лиманська ЗОШ №2. 
 
У заліку серед сільських шкіл перемогу виборов Ямпільський НВК, срібним призером став Тернівський НВК, а бронзовим – Торський НВК. 
 
Переможці та призери Спартакіади отримали спортивний інвентар, а всі заклади – комплекти спортивної форми, по десять на кожен навчальний заклад.
 
 
16.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах