Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Донецької області з легкоатлетичного кросу перемогла збірна команда Маріуполя

З 10 по 11 жовтня в місті Слов’янськ пройшов чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу серед всіх вікових груп. Перемогу в загальнокомандному заліку здобула збірна команда Маріуполя, яка вперше за десять років виступила у повному складі.
 
Найвагоміший внесок до медальної скарбнички маріупольської команди зробили чемпіони у своїх вікових групах: Катерина Тяжченко (КДЮСШ «Олімпія») і Олександр Прокопенко (КДЮСШ «Лідер») - в бігу на 6 000 м; Кіра Бучакчинська (КДЮСШ «Олімпія»), Софія Загорудько (КДЮСШ «Олімпія»), Олександр Кабак (КДЮСШ «Лідер»), Олександр Прокопенко (КДЮСШ «Лідер») - в естафеті 4 х 1 000 м.
 
Срібні призери з Маріуполя: Данило Купчинський (КДЮСШ «Олімпія») - в бігу на 6 000 м; Тетяна Мельник (М-Спорт) - в бігу на 10 000 м; Олександр Кабак (КДЮСШ «Лідер») - в бігу на 3 000 м.
 
Бронзові призери з Маріуполя: Володимир Кіор (КДЮСШ «Олімпія») - в бігу на 8 000 м; Кіра Бучакчинська (КДЮСШ «Олімпія») - в бігу на 1 000 м; Владислава Шабан (КДЮСШ «Олімпія») - в бігу на 2 000 м; Олександр Яценко (М-Спорт) - в бігу на 10 000 м.
 
Свій внесок до доробку маріупольської команди зробили атлети, які були близькими до призових місць: Максим Іванов (КДЮСШ «Меотида») - 4 місце в бігу на 2 000 м, Софія Загорудько (КДЮСШ «Олімпія») - 4 місце в бігу на 1 000 м, Віолетта Туяхова (ОКДЮСШ «Україна») - 5 місце в бігу на 2 000 м.
 
15.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах