Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшли змагання з мотокросу за Кубок Донбасу

11 жовтня у місті Дружківка відбулися регіональні змагання за Кубок Донбасу з мотоциклетного спорту. 
 
Вже третій рік поспіль амбіційні та відважні спортсмени з Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей збираються на трасі «Аісти», щоб під гуркіт моторів, долаючи безліч перешкод, на карколомній швидкості поборотися за Кубок Донбасу з мотокросу та вчергове довести, що мотоциклетний спорт - один з найдинамічніших.
 
Мотокрос у Дружківці люблять і з кожним роком інтерес до цього виду спорту зростає. Гості свята - народний депутат Валерій Гнатенко та секретар міської ради Володимир Григоренко - привітали спортсменів та побажали всім учасникам змагань витримки, наснаги та перемоги.
 
Важкі підйоми, різкі спуски та круті повороти додають наснаги учасникам змагань. Цього року змагання з мотокросу об’єднали на трасі людей різного віку, наймолодшому учаснику - 5 років. Драйв і спортивний азарт передався кожному вболівальнику, які із задоволенням спостерігати за цим видовищним змаганням. Гості заходу отримали заряд оптимізму, натхнення та чудовий настрій. 
 
За словами спортсменів, траса, на якій була проведена гонка, відповідає всім вимогам Федерації мотоциклетного спорту України.
 
 
 
 
13.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах