Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут вперше прийняв чемпіонат України з легкої атлетики серед майстрів

З 10 по 11 жовтня спорткомплекс «Металург» міста Бахмут вперше прийняв чемпіонат України серед спортсменів-ветеранів з легкої атлетики (метання та метальне багатоборство). На змагання приїхали представники 9 регіонів країни - імениті спортсмени, чемпіони та призери чемпіонатів України, Європи, світу, які й у 50, 60, 70 років продовжують тренуватися і змагатись. 
 
На урочистому відкритті змагань з вітальним словом до учасників звернулись: представник головної суддівської колегії ФЛАУ, технічний делегат змагань Олександр Сулим; головний спеціаліст відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Іван Костянецький; головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Наталія Радіонова, яка також взяла участь у змаганнях. 
 
Близько 30 спортсменів-майстрів змагалися за чемпіонські медалі в різних видах метань та метальному багатоборстві (ядро, спис, диск, молот, вага). За результатами виступів усіх членів команди, з урахуванням вікового коефіцієнта, команди набирали залікові очки і за підсумками двох змагальних днів визначили трійку кращих команд: Донецька область – 1 місце (547,14), Дніпропетровська область – 2 місце (527,77), місто Київ (522,19).
 
 
Донецька область представила спортсменів у більшості вікових категорій: Бахмут – 7 спортсменів, Соледар – 3, Костянтинівка – 2, Слов’янськ – 1.  Кращі команди нагороджені кубками, переможці в абсолютній першості - медалями, а чемпіони та призери в вікових категоріях - грамотами ФЛАУ. Також кубками нагороджені кращий спортсмен змагань Сергій Гаврась і найкраща спортсменка Світлана Сорочук. 
 
Усі учасники змагань висловили захоплення спортивною базою, містом, організацією і теплим прийомом, а також висловили спільну подяку організаторам змагань, суддям, обслуговуючому персоналу. 
 
Усі результати чемпіонату – за посиланням: flado.dn.ua.
 
 
12.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах