Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Веселі старти» у Костянтинівському районі

8 жовтня на базі Новодмитрівського НВК відбувся ІІ (районний) етап змагань «Веселі старти» серед школярів Костянтинівського району, який проведено з метою формування у дітей сталої традиції до фізичною культурою і спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризації здорового способу життя, формування змістовного дозвілля та зайнятості дітей.
 
У змаганнях взяли участь учні 2010 року народження та молодше з п’яти закладів загальної середньої освіти району, а саме: Білокузьминівської ЗОШ І-ІІІ ст., Кіндратівської СШ І-ІІІ ст., Новодмитрівського НВК, Софіївського НВК, Марківської ЗОШ І-ІІІ ст.
 
До програми змагань увійшли чотири комплексні естафети: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол», «Стрітбол».
 
Усі етапи цього захоплюючого змагання проходили в напруженій боротьбі з урахуванням протиепідемічних вимог. Учасники намагалися щосили прагнули перемогти.
 
Отже,  у загальному заліку перше місце посіла команда Софіївського НВК, друге місце – Марківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце – Кіндратівська СШ І-ІІІ ст.
 
Змагання стали справжнім святом спорту, здоров’я та юності! Усі команди отримали грамоти та призи від відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації.
 
 
12.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах