Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбувся фінал II відкритої першості міста з хокею серед юнаків

8 лютого в Маріуполі відбулася II відкрита першість міста з хокею з шайбою серед юнаків до 16 років. Ініціатором змагань виступив міський голова Юрій Хотлубей.

Вирішальним іграм передували 12 матчів, у яких визначалися кращі команди районів. 120 хлопців (не старше 1998 року народження) протягом шести днів боролися за право виступити в фіналі.

Чотири збірні, що представляли райони міста, після жеребкування провели півфінальні зустрічі. У першій грі хокеїсти команди «Торнадо» (Жовтневий район) з рахунком 3:0 перемогли «Рубін» (Іллічівський район). Другий півфінал також приніс «суху» перемогу фавориту: «Екстрім» (Орджонікідзевський район) виграв у «Бригантини» (Приморський район) з рахунком 5:0.

Після нетривалої перерви настав час вирішальних поєдинків. У грі за третє місце «Рубін» у наполегливому поєдинку здобув перемогу над «Бригантиною» з рахунком 2:1.

А фінал турніру став бенефісом «Екстріму», хокеїсти якого відправили 5 сухих шайб у ворота суперників з «Торнадо». Таким чином, хлопці з «Екстріму» підтвердили свій клас, другий раз поспіль вигравши відкриту першість міста з хокею з шайбою серед юнаків до 16 років.

Фіналісти змагань отримали з рук міського голови Юрія Хотлубея кубки, медалі, грамоти та солодкі призи.

Додамо, що в Маріуполі функціонують 13 льодових майданчиків з місцями для переодягання та вагончиками для обігріву, а також пункти безкоштовного прокату ковзанів.

 
11.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах