Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини до 17 років здобули золоту та бронзові нагороди чемпіонату України на Закарпатті

З 28 вересня по 3 жовтня в селі Поляна Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, що зібрав близько 200 спортсменів.

Донецьку область на змаганнях представили 16 важкоатлетів, і за сумою двоборства у їх активі виявилися одна золота та три бронзові нагороди. При цьому команді юнаків Донеччини вдалося посісти 2 місце серед усіх регіонів.

Звання чемпіона України у найважчій категорії понад 102 кг здобув Іван Горобець із Маріуполя, вихованець міської КДЮСШ «Атлетик» та Школи вищої спортивної майстерності Донецької області. У вправі ривок його результат склав 110 кг, у поштовху – 139 кг, і в сумі – 249 кг.

Бронзовими призерами серед юнаків стали два вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики: Данило Халін з Вугледару – у ваговій категорії до 49 кг із результатом у сумі двоборства 147 кг, Владислав Пічугін із Білозерського – у категорії до 96 кг із результатом у сумі двоборства 229 кг.

Ще одну «бронзу» до скарбнички регіону за підсумками змагань серед дівчат принесла вихованка Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки та ОСДЮСШОР з важкої атлетики Рената Ісмагілова (Білозерське/Бахмут). У ваговій категорії до 81 кг її результат становив 135 кг.

Додамо, що четверо важкоатлетів Донеччини посіли 4-ті місця: Анастасія Шевченко (Краматорськ, ОСДЮСШОР) – у в/к до 45 кг, Альона Гушиліна (Білозерське/Бахмут, ДОСКСП ім. С.Бубки, ОСДЮСШОР) – у в/к до 55 кг, Ярослав Тимченко (Краматорськ, ОСДЮСШОР) – у в/к до 81 кг, Богдан Чих (Маріуполь, ОСДЮСШОР, КДЮСШ «Атлетик») – у в/к понад 102 кг.

 

07.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах