Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» долучився до відзначення Всесвітнього дня ходьби

1 жовтня в місті Дружківка провели спортивно-масовий захід з нагоди Всесвітнього дня ходьби.

Колона на чолі з директором Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергієм Головченком пройшла від палацу культури «Етюд» до Молодого парку (підвісний міст). Участь у заході взяли заступник директора обласного центру «Спорт для всіх» Валерій Колоша, тренери з футболу Євгеній Крайній та Андрій Головченко, тренер з легкої атлетики Юрій Кузьменко, юні спортсмени, а також мешканці міста – прихильники пішої прогулянки.

Відзначимо, що Всесвітній день ходьби проходить у перші вихідні жовтня і виводить мільйони учасників різного віку і фізичної підготовки на вулиці для наочної демонстрації того, що активне життя доступне кожному, незалежно від статі, віку, віросповідання чи кольору шкіри.

Акція проводиться в рамках спортивно-масових заходів міжнародної організації TAFISA, що об’єднує понад 130 країн, займає привілейоване становище в області масового спорту, і членом якої на початку 2013 року став Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 

05.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах