Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся чемпіонат області з плавання серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей

14 березня в Донецьку пройшов чемпіонат області з плавання серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей. Учасниками змагань стали юнаки та дівчата 1995-1996 рр.н., 1997-1998 рр.н., 1999-2000 рр.н.

Організатором змагань виступила обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

У басейні СК «Спарта» зустрілися 144 спортсмена (16 команд) з міст Донецьк, Мар'їнка, Горлівка, Дзержинськ, Маріуполь, Амвросіївка, Єнакієве, Дружківка, Новотроїцьк, Димитрове, Добропілля, Костянтинівка.

За підсумками чемпіонату місця розподілилися наступним чином:

1 місце - Єнакієве;

2 місце - Мар'їнка;

3 місце - Амвросіївка.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Партнер в проведенні змагань - Всеукраїнський благодійний фонд «Знедолені діти» - вручив грошову винагороду в розмірі 900 гривень кожній команді-переможниці, а також солодкі призи всім учасникам.

 
14.03.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах