Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці пройшов захід «Спорт для всіх – радість життя»

2 жовтня на базі Палаці культури та дозвілля міста Костянтинівка пройшов спортивний фізкультурно-оздоровчий захід «Спорт для всіх – радість життя», присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. 
 
Свято відбулося за підтримки обласного та міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради; МКЗК «Палац культури та дозвілля». 
 
Урочисте відкриття розпочалось з привітання директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Головченка.
 
Головна мета заходу - спонукання людей поважного віку до систематичних занять фізичною культурою та спортом, залучення всіх категорій громадян до занять фізичною культурою, а також пропаганда здорового способу життя.
 
Учасники змагались у трьох турнірах - з шахів, шашок, доміно. Також у цей день усі присутні привітали з 80-річчям постійного учасника спортивних змагань, який протягом 60 років ставав багаторазовим переможцем змагань з різних видів спорту. Ювіляра відзначено грошовою винагородою від міського голови.
 
Усі призери нагороджені медалями, грамотами та кубками.
 
05.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах