Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Два «золота» і «срібло» у активі Донеччини на чемпіонаті України з таїландського боксу Муей Тай

24-27 вересня на базі спортивного комплексу «Мотор-Січ» міста Запоріжжя відбувся чемпіонат України з таїландського боксу Муей Тай серед молоді, що зібрав близько 300 спортсменів – представників 32 клубів із 12 областей країни.

Змагання принесли Донецькій області дві золоті та одну срібну нагороди, володарями яких стали вихованці тренера СК «Боєць» міста Слов’янськ Олексія Юкова.

Артур Сімейко впевнено переміг нокдауном у півфіналі та у фінальному бою, здобувши звання чемпіона України у ваговій категорії 63,5 кг.

Максим Решетняк виборов «золото» у поєдинку з одним із найсильніших бійців країни у ваговій категорії до 60 кг, неодноразовим чемпіоном світу та Європи Сергієм Радовим.

Владислав Клеменко успішно повернувся до змагань після серйозної травми – провівши три жорстких поєдинки, став срібним призером у ваговій категорії до 71 кг.

Додамо, що одночасно з молоддю юнацька збірна Донецької області з тайського боксу (тренер – Вадим Дубровський, місто Маріуполь) випробувала свої сили в рамках традиційного відкритого Кубка «Пам’ять» імені Євгена Трофімова.

Нагороду найвищого ґатунку у ваговій категорії до 45 кг упевнено здобув Нараян Дивакаран, володарем «срібла» став Данило Лук’янов (до 36 кг), а бронзовою призеркою – Ксенія Хижняк (до 36 кг).

 
 
03.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах