Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гирьовики Донеччини – володарі 19 нагород чемпіонату України

З 23 по 27 вересня в місті Київ відбулися декілька національних змагань з гирьового спорту - чемпіонати України серед дорослих, юніорів та юніорок, старших і молодших юнаків та дівчат. 
 
Змагання зібрали близько 300 учасників з 22 областей країни, де гирьовики Донеччини здобули 8 золотих, 7 срібних та 4 бронзові нагороди.
 
За результатами особистого заліку серед чоловіків та жінок переможцями стали: Леон Білицький, Анастасія Устінова, Євгеній Нескреба і Леонід Гаража, а Євгеній Душкевич виборов «бронзу» турніру.
 
Гідний виступ продемонстрували і юніори. Золоту і дві срібні медалі виборов Владислав Ворончихін. По одній золотій і срібній медалі здобув Володимир Семененко. Данило Калашніков став володарем срібної і трьох бронзових медалей. Євгеній Лисянський посів третю сходинку юніорського чемпіонату.
 
За підсумками юнацького чемпіонату України теж маємо вагомі здобутки.  Тетяна Нескреба - двічі переможниця та срібна призерка турніру. Аліна Волощенко – два «золота» і «срібло». Марина Поемчук здобула золоту і дві срібні медалі. Євгеній Лисянський і Владислав Ворончихін – «золото». Володимир Семененко – друге місце. Данило Калашніков став двічі срібним призером. 
 

За результатами командного заліку Донецька область посіла друге місце серед юнаків та дівчат і третє місце серед юніорів та юніорок.

 
Зазначимо, що за підсумками вдалих виступів Леон Білицький і Олександр Рибін пройшли відбір та вирушили на чемпіонат Європи з гирьового спорту, який триває з 29 вересня по 4 жовтня у Данії.
 
 
02.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах