Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Шкіряний м’яч» у Слов’янську визначив кращі команди учнів шостих і сьомих класів

З 23 по 25 вересня на території парку культури та відпочинку «Шовковичний» міста Слов’янськ відбулись міські змагання з футболу «Шкіряний м’яч». Визначились переможці міських змагань серед учнів шостих та сьомих класів загальноосвітніх шкіл. 
 
Після відбіркових ігор серед команд шостих класів до фінального етапу вийшли вісім команд, які представляють ЗОШ №№4, 5, 9, 12, 13, 14, 15, 17. За результатами ігор перемогу в турнірі та кубок вибороли юнаки ЗОШ №17, віцечемпіонами стали гравці команди ЗОШ №4, а бронзові нагороди в активі учнів ЗОШ №15.
 
Згодом визначились кращі серед команд учнів сьомих класів. До фінальної частини міських змагань з футболу «Шкіряний м’яч» вийшли сім команд – це учні ЗОШ №№4, 5, 8, 9, 10, 12, 15. У цій віковій групі тріумфували учні ЗОШ №15, яким і дістався головний кубок турніру, «срібло» у команди ЗОШ №12, а замкнули трійку призерів юнаки ЗОШ №9.
 
Переможці та призери турніру «Шкіряний м’яч» відзначені грамотами, медалями, кубками, футбольними м’ячами від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також від міського центру «Спорт для всіх».
 
29.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах