Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня фізичної культури і спорту в Слов’янську провели обласні змагання з рукопашного бою

19 і 20 вересня на базі спортивного комплексу КПНЗ «Міська КДЮСШ» міста Слов’янськ відбулися два змагання з рукопашного бою: чемпіонат Донецької області серед чоловіків та юніорів і обласний турнір серед дітей, юнаків та дівчат, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

Усього звання кращих виборювали понад 100 спортсменів із Бахмута, Костянтинівки, Лиману, Маріуполя, Мирнограду, Покровська, Слов’янська, Іллінівської ОТГ, Мар’їнського і Слов’янського районів.

Змагання проходили на двох татамі згідно діючих правил з рукопашного бою. Діти, юнаки та дівчата змагалися в розділах «боротьба», «легкий» і «дозований» контакти.

За підсумками турніру командні місця розподілилися наступним чином: перше місце – Слов’янськ, друге – Костянтинівка, третє – Мирноград.

Результати командної першості чемпіонату Донецької області засвідчили перемогу третій рік поспіль спортсменів Маріуполя, у активі яких цього разу виявилося 10 золотих, 7 срібних і 7 бронзових нагород. На другій сходинці – Бахмут, на третій – Слов’янськ. Відзначимо, що змагання стали відбірковими до чемпіонату України серед чоловіків та юніорів, який заплановано провести 2-5 жовтня в Києві.

Команди-переможці нагородили грамотами і кубками управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, особиста першість відзначена грамотами управління й дипломами громадської організації «Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас».

 

26.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах