Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До ECOlympic долучилися студенти Донбаської державної машинобудівної академії

24 вересня Відділенням НОК України в Донецькій області у місті Краматорськ реалізовано напрямок ECOlympic всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, засновником якого є Національний олімпійський комітет України. Учасниками заходу стали студенти спеціальності «Фізична культура і спорт» Донбаської державної машинобудівної академії.

«ECOlympic – це проєкт, який з’явився завдяки програмі Міжнародного олімпійського комітету за програмою «Юні лідери змін», - розповів відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора. Його мета – стимулювати активну діяльність молодого покоління, спрямовану на збереження балансу в природі та захист екології, використовувати потужні канали спорту та розповідати молоді як про спорт, так і про проблеми екології.

Євген Мироненко, декан факультету економіки та менеджменту ДДМА, де і функціонує кафедра  фізичного виховання, наголосив, що збереження навколишнього середовища, формування національної культури чистоти є невід’ємною складовою в діяльності майбутніх тренерів та викладачів фізичного виховання.

Юнаки та дівчата охоче долучилися до прибирання бульвару Машинобудівників. Завдяки сприянню керівництва академії, управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА та Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України бульвар став чистішим напередодні свята Дня машинобудівників.

На згадку про участь у заході кожен студент отримав подарунки від Національного олімпійського комітету України та регіонального відділення.

 
 
25.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах