Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок #BeActive в Краматорську

Всеукраїнський проєкт НОК України «Олімпійський урок #BeActive» крокує Донеччиною. Учасниками цікавої та пізнавальної зустрічі стали 50 учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Краматорської міської ради.

Почесними гостями заходу стали майстер спорту з греко-римської боротьби Максим Сорока, відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора та начальник Донецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко.

Цікава розповідь про історію Олімпійських ігор давнини та сучасності чекала дітей від вчителя фізичної культури Тетяни Ольхової. Пізнавальною виявилась інформація про олімпійські символи, олімпійське гасло та про види спорту, які входять до програми Олімпійських ігор.

Надалі учні отримали можливість долучитися до ще одного проєкту Національного олімпійського комітету України «DO like OLYMPIANS». Дружньо та вправно всі виконували вправи під час руханки від призера міжнародних змагань Максима Сороки.

Олімпійська вікторина стала яскравим підсумком «Олімпійського уроку #BeActive». А найактивніші та найуважніші отримали подарунки від НОК України та регіонального відділення.

 
 
25.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах