Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський рух запалює серця юних лиманців

Протягом вересня 2020 року в ДЮСШ міста Лиман та загальноосвітніх навчальних закладах громади проходить низка заходів у рамках проведення в Донецькій області «Всеукраїнського олімпійського уроку» і «Олімпійського тижня». Їх головна мета – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху шляхом залучення до занять спортом якомога більшої кількості дітей, юнацтва і молоді.

15 вересня учасниками товариської зустрічі з волейболу стали спортсмени вікових категорій U-17 та U-15 – вихованці тренера-викладача ДЮСШ м. Лиман Олександра Резнікова. Ще один тренер-викладач цієї спортшколи Олександр Бєлов для своїх вихованців-дзюдоїстів провів Олімпійський урок у форматі показових виступів, а також живого спілкування на тему історії розвитку виду спорту, видатних дзюдоїстів світу та спортсменів рідної Лиманщини.

16 вересня Олімпійський урок зі своїми учнями організував тренер-викладач з волейболу міської ДЮСШ Леонід Клочан. Гостями заходу стали ветерани волейболу із смт Зарічне, які поспілкувалися з юними спортсменами, поділилися досвідом у розминочних вправах та, на завершення, зіграли товариський матч.

17 вересня відбувся Олімпійський урок для вихованців відділення пауерліфтингу ДЮСШ м. Лиман. Тренер-викладач спортшколи Альона Борщевська розповіла про видатних спортсменів України та Лиманщини, гості – переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних змагань – поділилися своїми досягненнями, а також організували показові виступи в окремих вправах.

 
 
24.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах