Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті пройшли легкоатлетичні змагання на призи Ірини Ліщинської і Олімпійський урок

З 11 по 12 вересня на стадіоні «Металург» міста Бахмут відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2003-2004 р.н., 2005-2006 р.н. на честь срібної призерки Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України Ірини Ліщинської. Також проведено обласні змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2009 р.н. та Олімпійський урок за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF».
 
Легкоатлетичні змагання зібрали понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей. Зокрема з Бахмута, Дружківки, Костянтинівки, Маріуполя, Покровська, Слов’янська, а також Лисичанська і Сєвєродонецька. 
 
Спортсмени та тренери виконували усі карантинні вимоги (носили захисні маски та зберігали дистанцію у 1,5 метри), до стадіону протокольно допускались тільки після проходження процедури температурного скринінгу. Сектори, пункти старту та фінішу були забезпечені дезінфікуючими засобами, одноразовими рушниками та масками.
 
Відкрили змагання президент Федерації легкої атлетики Донецької області, заслужений тренер України Віктор Лис, головний тренер Донецької області з легкої атлетики Тетяна Серорез, головний суддя змагань, суддя національної категорії Ігор Скирда.
 
 
Віктор Лис привітав усіх спортсменів з Днем фізичної культури і спорту України та наголосив, що ці змагання, які відкривають новий змагальний рік, організовано на честь срібної призерки Олімпіади 2008 року, і вони стимулом для молодих легкоатлетів. Ми вдячні, що Ірина не забуває про свій рідний край та завжди допомагає в проведенні змагань призами для юних спортсменів.
 
Захід завершився Олімпійським уроком за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF», у якому взяли участь вісім команд. Учасники отримали грамоти та призи Відділення НОК України у Донецькій області.
 
 
24.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах