Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Донецька область – срібний призер ХХVІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з баскетболу

З 11 по 14 вересня у місті Дніпро відбулися фінальні змагання ХХVІІ Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з баскетболу серед дітей з порушенням слуху, яку присвячено річниці Незалежності України.
 
Щорічно в Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість дітям здобути впевненість в собі та своїх силах. Також вони мають пошуковий характер - конкурс виявляє талановитих спортсменів для поповнення національної збірної команди України, з метою підготовки до Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.
 
Донецьку область представила збірна команда - 6 спортсменів з Маріуполя, вихованці Маріупольської спеціальної загально-освітньої школи-інтернату №21 Донецької обласної ради. 
 
Склад збірної команди Донецької області: Богдан Ляшко, Микола Шаповалов, Давид Бречко, Микита Левицький, Вероніка Марченко, Аніта Попова. Тренер - Геннадій Лук’янов.
 
Після чотирьох напружених днів переживань та хвилювань спортсмени продемонстрували гарні показники. За підсумками змагань наша команда зупинилась у кроці від перемоги та виборола почесне друге місце.
 
 
24.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах