Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті Донецької області з кікбоксингу WKA перемогла команда Селидового

12-13 вересня в спортивному залі «Олімпія» міста Краматорськ відбувся чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WKA, присвячений Дню визволення Донбасу від фашистських загарбників.

Змагання зібрали 120 спортсменів – представників міст Краматорськ, Лиман, Мирноград, Новогродівка, Покровськ і Селидове. Кікбоксери визначали кращих у різних розділах і вагових категоріях.

У підсумковому командному заліку перемогу здобули представники Селидового під керівництвом президента спортивного клубу «Контакт» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Макарова та тренерів-викладачів Ольги Базунової, Валентина Козакова, Ірини Сорокіної. У активі селидівців – 56 медалей: 28 золотих, 17 срібних і 11 бронзових. Кубками за найкращу техніку ведення бою нагороджено Дмитра Панасенка та Ростислава Серьогіна.

Другою під керівництвом заслуженого тренера України Павла Дерев’янка стала команда спортклубу «Фенікс» міста Лиман, яка отримала 24 золотих, 10 срібних і 4 бронзових нагород.

На третьому місці – команда ДЮСШ міста Покровськ, вихованці тренерів Романа Незнахіна та Артема Пятихатки, у доробку яких 22 золотих, 13 срібних і 7 бронзових медалей.

23.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах