Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Низку заходів до Дня фізичної культури і спорту провели в Костянтинівці

12-13 вересня в Костянтинівці продовжили святкування Дня фізичної культури і спорту України, яке розпочали 5 вересня з нагоди 150-річчя міста.

У парку культури та відпочинку провели змагання зі скандинавської ходьби та велогонку, за підсумками яких кращих нагородили кубками, медалями, грамотами і призами.

На імпровізованій сцені в сквері «Театральний» свої виступи та майстер-класи продемонстрували спортивний клуб «Чемпіон», спортивний клуб «Південна зірка» та клуб скандинавської ходьби.

13 вересня до Дня фізичної культури і спорту відбулось офіційне відкриття після ремонту спеціалізованої спортивної зали Костянтинівської федерації боксу та кікбоксингу за адресою: вул. Шмідта, 24. Так, у рамках оновлення зробили перекриття стелі, заміну вікон, а також підлогу і тренерську кімнату.

Спортсменів і тренера Дениса Харькіна привітали заступник міського голови Дмитро Штагер, начальник управління культури молоді та спорту міськради Ольга Хоменко, віцепрезидент федерації кікбоксингу Донецької області Артем Дріга. У подарунок від міської влади Костянтинівська федерація боксу та кікбоксингу отримала татамі та грошові призи.

 

23.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах