Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті визначили найкращих шахістів міста, а також кращі родини шахістів

З 8 по 13 вересня у місті Бахмут відбулись два шахові турніри, присвячені 449-й річниці міста, а також Дню сім’ї.
 
12 вересня у міському парку культури та відпочинку пройшов шаховий турнір, присвячений 449-й річниці міста. У змаганні взяли участь 16 найсильніших шахістів міста. 
 
У впертій боротьбі одразу три учасники набрали однакову кількість очок, поділивши друге-четверте місця: Олександр Павлов, Володимир Валуєв і Олександр Щербаченко. Переможцем турніру став Костянтин Єфремов, який випередив їх всього лише на одне очко.
 
Усі призери турніру, а також наймолодший учасник турніру - учень коледжу транспортної інфраструктури Гліб Кладько - нагороджені грамотами.
 
З 8 по 13 вересня у Бахмуті пройшов командний чемпіонат міста з шахів «Мама, тато та я - шахова сім’я». Бажання взяти участь взяли 10 спортивних сімей, загалом 26 учасників. Фінальна частина змагань пройшла на День міста і День сім’ї у верхньому парку культури та відпочинку. 
 
У турнірі перемогла сім’я Бондар, діти Богдан і Вадим навчаються в ЗОШ №10. Друге місце посіла сім’я Роменських (Іван - учень НВК №11). Третє місце поділили сім’я Гетун (Кирило - учень гімназії «Сузір’я») та сім’я Тутукіних (Всеволод - учень ЗОШ №5). 
 
Кращі шахові родини нагороджені почесними грамотами. 
 
 
22.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах