Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи в Новогродівці до Дня фізичної культури і спорту та в рамках Олімпійського тижня

У першій половині вересня місто Новогродівка долучилось до відзначення в Донецькій області Дня фізичної культури і спорту та проведення Олімпійського тижня.

Святкування розпочалось із загальноміської руханки на площі «Шахтарській», яка зібрала близько 50 осіб: це і учні закладів загальної середньої освіти, і працівники організацій, і мешканці міста, які в цей час просто проходили поруч по своїх справах. Усі учасники залюбки виконували цікаві прості вправи, отримавши заряд бадьорості та гарного настрою.

Стадіон «Шахтар» став місцем проведення міського етапу обласної спартакіади серед допризовної молоді, де в 5 видах програми змагалися учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 і 10 ім. Т.Г.Шевченка.

Найкращі результати з метання гранати Ф-1 на дальність: І місце – Данило Чеботарьов, Данііл Акімов, II місце – Даниїл Марчук, ІІІ місце – Богдан Бутрій; у стрільбі з пневматичної гвинтівки: І місце – Данило Чеботарьов, Євген Хісамов, ІІ місце – Данііл Акімов, Даниїл Марчук; з бігу на дистанції 100 метрів: І місце – Єгор Шмаков, ІІ місце – Данііл Акімов, III місце – Даниїл Марчук; у підтягуванні на перекладині: І місце – Даниїл Марчук (29 разів), ІІ місце – Єгор Шмаков (22 рази), ІІІ місце – Данііл Акімов (21 раз); з бігу на 1500 м:  І місце – Даниїл Марчук, II місце – Ростислав Чередниченко, ІІІ місце – Данііл Акімов.

На майданчику зі штучним покриттям КЗ “Новогродівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»” організували міні-футбольний турнір з нагоди Дня фізичної культури і спорту, у рамках якого зустрілися 4 команди: «Ветерани 45+», «Молодь 16+», «Молот», «Нове покоління». У матчі за третє місце перемогу в серії пенальті святкував колектив «Нове покоління», а у фіналі «Ветерани» розгромили «Молот» – 3:0. Переможців нагородили грамотами Новогродівської міської ради та пам’ятними подарунками.

 
 
 
21.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах