Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорськ прийняв VII відкритий чемпіонат Донецької області з кросмінтону

12 вересня в місті Краматорськ відбувся VII відкритий чемпіонат Донецької області з кросмінтону. Цього року карантинні заходи трохи скоригували географію учасників змагань, та все ж таки на змаганні були представлені Краматорськ, Слов’янськ, Дружківка та Київ.

Вдруге у змаганнях на базі Краматорської української гімназії взяла участь спортсменка з Німеччини Леоні Шайда, яка викладає німецьку мову в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». Тому чемпіонат Донецької області може вже називатися міжнародним, а у Краматорську майоріли два прапори - України та Німеччини.

У чемпіонаті серед чоловіків переміг Володимир Михайлов і зробив собі чудовий подарунок на день народження. Друге місце посів Олексій Ошурко, техніку і витривалість якого неможливо переоцінити. Третє місце поділили між собою Дмитро Котков і Сергій Круковський.

Серед жінок найсильнішою стала Жанна Тимофєєва, а друге місце у Людмили Клименчук. Помітно додали в техніці Наталія Супрун і Ганна Філатова - їм дісталися бронзові нагороди.

Високий рівень майстерності, який продемонстрували дорослі, підтягують і юніорів, які вже грають майже як професіонали. Всі вихованці тренера Володимира Михайлова хотіли стати чемпіонами в категорії U18, а місця серед них розподілилися так. Дівчата: «золото» у Марії Пугачової, «срібло» у Марії Кривих, «бронза» у Дарини Пархоменко. Юнаки: «золото» у Дмитра Фурсова, «срібло» Олександра Рослика, «бронза» у Данила Ковтушенка.

VII відкритий обласний турнір з кросмінтону завершився, і учасники подякували тим, без чиїх зусиль він пройшов би не настільки яскраво. Це Федерація кросмінтона Донецької області, Краматорська українська гімназія,  Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ТМ «Здорова вода».

21.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах