Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі День фізичної культури і спорту відсвяткували низкою заходів

12 вересня на стадіоні «Авангард» міста Добропілля провели низку заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Свято розпочалося з параду спортсменів та нагородження працівників галузі фізичної культури та спорту, видатних молодих атлетів. Спортивний актив вітали Добропільський міський голова Андрій Аксьонов і народний депутат України Вікторія Гриб.

На відкритих тренуваннях свої види спорту представили вихованці секцій: альпінізму і скелелазіння, баскетболу, боксу, бойових мистецтв В’єтнаму, греко-римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, косіки карате, спортивної гімнастики, черліденгу. Окрім цього, представники громадської організації «Східний вітер» провели велопробіг довжиною 55 км.

У рамках змагань «Богатирські ігри» звання найсильніших виборювали 12 учасників, які  перевертали колесо вагою 390 кг, підіймали колоди з дівчатами та навіть тягнули за канат автобус. Водночас, представниці жіночої статі, які склали 4 команди, випробували себе в дебютному для Добропілля турнірі «Fit Girl», демонструючи поєднання краси, грації й витонченості з силою та жагою до перемоги. У підсумку, серед богатирів тріумфувала команда «Нестримні», серед дівчат – «Iron Girls». Найкращих нагородили медалями, грамотами та грошовими сертифікатами.

У вечірній програмі свята на футбольному полі за Кубок Співдружності зійшлися збірні ШУ «Білозерське» та ШУ «Добропільське». Запекла непоступлива боротьба в основний час не вивила переможця, тож команди перейшли до серії пенальти, де вдача була на боці ШУ «Білозерське».

 
 
 
 
21.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах