Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-масові заходи на Лиманщині з нагоди Олімпійського тижня та Дня фізичної культури і спорту

З 11 по 14 вересня на Лиманщині проведено низку спортивного-масових заходів з нагоди Олімпійського тижня та Дня фізичної культури і спорту України.  
 
11 вересня на спортивному майданчику у смт Новоселівка тренер-викладач відділення скелелазіння ДЮСШ м. Лиман Дмитро Гайдуков провів відкрите тренування на тренажерах та вправи для розвитку сили та спритності майбутніх скелелазів.
 
14 вересня на базі Торського НВК пройшов захід з нагоди Олімпійського тижня. У заході взяли участь вихованці відділень гирьового спорту та армспорту Дитячо-юнацької спортивної школи м. Лиман. Тренер-викладач Василь Самойлов розповів учасникам заходу про необхідність занять спортом, про видатних спортсменів-«гирьовиків» та історію виникнення армспорту. Були проведені показові виступи спортсменів.
 
Вихованці Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту позмагались у лісовому масиві. Хлопці та дівчата із задоволенням взяли участь у естафетній гонці, присвяченій Дню фізичної культури і спорту України, і активно провели вихідний день у живописних куточках Лиманщини.
 
 
21.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах