Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи в Іллінівській ОТГ з нагоди Дня фізичної культури і спорту

12 вересня на базі стадіону «Колос» села Полтавка в Іллінівської ОТГ відзначили День фізичної культури і спорту України. У спортивно-масових заходах взяли участь команди ДЮСШ Іллінівської ОТГ, команди міста Костянтинівка та футбольна команда «Олімп» Покровського району. 
 
Державний прапор на відкритті заходу внесли вихованці ДЮСШ «Колос» Іллінівської ОТГ. Почесне право здійняти прапор України надали майстру спорту України з гирьового спорту Андрію Кравченку з с. Олександро-Калинове.
 
Присутніх привітали голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич, секретар сільського голови Валентина Троян та перший заступник сільського голови Іллінівської ОТГ Наталія Лебедєва, які побажали всім учасникам наснаги, витримки і невичерпаної енергії задля нових звершень. Володимир Маринич пообіцяв й надалі на вищому рівні розвивати спорт та спортивну інфраструктуру в Іллінівської ОТГ. 
 
На захід були запрошені почесні гості, ветерани спорту Іллінівської ОТГ, яких нагородили подяками та сувенірами від голови Іллінівської ОТГ. Також Володимир Маринич нагородив вихованок ДЮСШ «Колос» Іллінівської ОТГ відділення волейбол (тренер-викладач П.Рябченко) путівками до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Яструбок» (м. Святогірськ), які посіли перше місце в першості Костянтинівського району з волейболу. У Святогірську дівчата проведуть 21 день, де зможуть оздоровитись та відпочити.
 
 
До програми святкування увійшли змагання з волейболу, міні-футболу та шахів. 
 
У волейбольному турнірі перемогла команда Костянтинівського коледжу, друге місце посів ліцей №39 м. Костянтинівка, третє місце – команда с. Зоря.
 
Кращим шахістом став Олександр Горбачов (с. Кіндратівка), друге місце посів  Олександр Махноносов (м. Костянтинівка), третє місце - Іван Годунов (м. Дружківка).  
 
У турнірі з міні-футболу перемогла команда с. Катеринівка, друге місце у команди с. Полтавка, на третьому – команди Іллінівської ОТГ 
 
Завершальним змаганням стала гра з футболу у великому форматі між командами Покровського району та командою Іллінівської ОТГ за суддівства Олександра Бутка та Олександра Олексіїва. У запеклії боротьбі, яка супроводжувалась жовтими картками та травмами гравців, перемогу з рахунком 4:2 здобула команда Покровського району.
 
Наприкінці заходу відбулася урочиста церемонія, під час якої тренерів-викладачів ДЮСШ «Колос» Іллінівської ОТГ нагородили почесними грамотами та спортивним одягом. Усі призери отримали медалі, кубки, м’ячі та грамоти від організаторів заходу.
 
 
18.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах