Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Різнобарвний Олімпійський тиждень у Покровську

З 7 по 11 вересня у місті Покровськ відбулась низка спортивно-оздоровчих і освітніх заходів, серед яких «Олімпійський урок» у рамках проведення Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.
 
Весело та яскраво пройшли ці дні для учнів молодших та середніх класів загальноосвітніх навчальних закладів. Діти взяли участь у спортивному квесті «Сильні, сміливі, кмітливі».
 
Зусиллями працівників «Станції юних техніків» організовано та проведено «Ярмарок вільного часу». Активне дозвілля розвиває творчість, креативність, зміцнює командний дух. Радість і натхнення подарували ранкові руханки, рухливі перерви, танцювальні вікторини.
 
В рамках Олімпійського тижня учні пройшли онлайн-вікторину «Знавець олімпійського спорту» та взяли участь в «Олімпійському уроці» на свіжому повітрі. Шкільний бібліотекар провів з учнями цікаву бесіду про олімпійський рух, познайомив дітей зі спортивними досягненнями учнів школи.
 
У рамках проєкту «Посилка успіху» від Klitschko Foundation проведено теоретичні заняття у 10-х класах на тему «Здоровий та активний спосіб життя», на яких учні дізнались про збалансоване харчування та мотивацію занять спортом.
 
 
Учні 5-11 класів змагались у влучності. До фіналу увійшли найвлучніші футболісти. Перемогу в змаганнях здобув учень 8-А класу Даніїл Патрушев, друге місце поділили учень 9-Б класу Михайло Підварко та учень 10-В класу Давід Фурман.
 
Олімпійський тиждень у ліцеї «Надія» - це завжди весела подія, яка подобається усім учням і вчителям. Саме в цей час ліцеїсти збираються, щоб взяти участь у заході, який проходить у формі розважального квесту. Веселі й цікаві завдання створюють атмосферу єдності, згуртованості, дають можливість поспілкуватися й весело провести час.
 
Низка майстер-класів від відомих спортсменів, виховні години із ветеранами спорту, показові виступи та відкриті тренування у Покровську - усе це дає змогу яскраво відзначити Олімпійський тиждень та будувати здорову націю.
 
 
17.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах