Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дружківка по-спортивному відзначила подвійне свято

12 вересня на площі Молодіжній міста Дружківці відбулось справжнє спортивне свято з нагоди святкування Дня міста, Дня фізичної культури і спорту України та в рамках обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський урок». 
 
На святковому заході секретар міської ради Володимир Григоренко привітав спортсменів і побажав своїми успіхами в спорті та в житті прославляти місто і примножувати добробут. 
 
Спортсмени Дружківки тріумфують на змаганнях обласного, всеукраїнського, європейського та світового рівня. Цей успіх – результат напруженої роботи спортсменів та їх тренерів. Дружківчани провели вшанування спортсменів, які є гордістю міста, і разом раділи спортивним успіхам наших земляків.
 
Містяни мали змогу спостерігати за майстерністю та показовими виступами найуспішніших спортсменів міста з олімпійських та неолімпійських видів спорту - пауерліфтингу, шотокан карате, тхеквондо (ВТФ), баскетболу, боротьби вільної, фітнесу.  
 
Мешканці та гості Дружківки стали не тільки глядачами, але й учасниками показових виступів фітнес-тренерів. Присутні мали змогу долучитись до участі у веселому розігріві м’язів, що супроводжувався запальними ритмами.
 
Драйвовий коллектив «Basic staff» на чолі з їх енерджайзером та ідейним надихачем Шуриком, тренером танцювального центру «Грація», представили до уваги глядачів хіп-хоп.
 
Відділ з питань культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради подякою відзначив роботу спортивних волонтерів, які долучаються до організації та проведення спортивних заходів та змагань.
 
16.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах