Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відзначили працівників галузі фізичної культури і спорту міста

10 вересня в місті Бахмут, у міському Центрі культури та дозвілля ім. Є.Мартинова, відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту України. 

На свято зібралися представники спортивної громадськості міста: ветерани спорту, тренери, спортсмени, директори та вчителі шкіл, директори та викладачі навчальних закладів, працівники спортивних споруд, а також запрошені та гості міста.

Вітаючи присутніх з професійним святом, міський голова Олексій Рева відзначив, що спортсмени Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади протягом року досягли значних успіхів на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. Своїми спортивними досягненнями вони прославляють Донеччину, Україну рідне місто та залучають молодь до занять спортом і фізичною культурою.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис привітав всіх присутніх і подякував усім тим, хто доклав свій внесок у розвиток фізичної культури та спорту Бахмутської громади, чиї заслуги піднімають імідж міста, області, країни на змаганнях різного рангу і побажав усім міцного здоров’я, нових досягнень, рекордів, перемог. Він закликав любити, берегти і примножувати спортивну славу рідного міста, Донеччини, країни.

На святі відзначили кращих тренерів, спортсменів з олімпійських та неолімпійських видів спорту, ветеранів спорту, колективи комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки, обласного центру «Інваспорт», комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю», переможців та призерів чемпіонатів Європи та світу, переможців та призерів конкурсу «Кращий колектив фізичної культури, тренер, спортсмен, вчитель, викладач 2019-2020 навчального року» та багато інших людей, які зробили вагомий внесок у розвиток спортивної сфери громади.

Подяки і премії Донецької обласної державної адміністрації та Бахмутської міської ради Олексій Рева вручив ветеранам, переможцям європейських та світових змагань, а начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис відзначив номінантів у категоріях «Кращий колектив фізкультури», «Кращий вчитель» та «Кращий викладач».

Святковий концерт присутнім подарували творчі колективи міста.

 

16.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах