Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Запальна естафета у Дружківці в рамках обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський урок»

11 вересня в місті Дружківка відбулась естафета серед вихованців дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради, присвячена Дню фізичної культури і спорту України та у рамках обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський урок».
 
Захід організовано за ініціативи відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради. У легкоатлетичній естафеті взяли участь 40 вихованців  відділень баскетболу (дві команди), легкої атлетики, тхеквондо (ВТФ).
 
Урочисте відкриття естафети провела начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар.
 
За підсумками естафети перемогла команда відділення тхеквондо (ВТФ), друге та третє місця посіли команди відділення баскетболу, а четверте – команда відділення легкої атлетики.
 
Переможці нагороджені грамотами відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради. Усі учасники отримали солодкі подарунки.
 
15.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах