Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивний квест для школярів Слов’янська з нагоди Дня фізичної культури і спорту

11 вересня в парку культури та відпочинку Шовковичний міста Слов’янськ відбувся спортивно-пізнавальний захід «Квест. Спортивний школярик». У заході з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України взяли участь 14 команд – це учні 5-8 класів загальноосвітніх шкіл міста.
 
Після запальної розминки від студії фітнесу та танцю «Зе Бест» команди відвідували 12 спортивно-пізнавальних ділянок: «Парашутна», «Смуга перешкод», «Кросворд», «Футбольна», «Спритний м’яч», «Дартс», «Стрибунці», «Баскетбольна», «Брейк-данс», «Поліцейська», «Туристична», «Танцювальна». 
 
Після завершення заходу не було ані переможців, ані переможених - усі команди гідно пройшли квест і на додачу до гарного настрою отримали в подарунок спортивний інвентар від Слов’янської міської ради. 
 
Також співробітники ювенальної превенції поліції Слов’янська додатково відзначили три команди - ЗОШ №№ 4, 9 та 20.
 
Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловив подяку студії фітнесу та танцю «Зе Бест», спортивно-туристичному клубу «ТОР», брейк-данс клубу «Молот Тора», співробітникам ювенальної превенції поліції Слов’янська, які посприяли та допомогли в проведенні заходу.
 
 
 
 
15.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах