Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День фізичної культури і спорту в Покровському районі відзначили низкою змагань

9 вересня у Покровському районі відбулись спортивні змагання з різних видів спорту з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України. Усі заходи проведено з дотриманням вимог Головного державного санітарного лікаря України. 
 
На базі молодіжного центру «Міст-ок» міста Покровськ відбулись районні спортивні змагання з кікбоксингу серед вихованців Покровської районної дитячо-юнацької спортивної школи. 
 
Перед початком змагань зі словами привітання учасникам звернулись заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков, начальник відділу культури, молоді та спорту Лариса Федорціва, секретар Миколаївської сільської ради Ірина Джига. 
 
Спортсмени мали змогу поспілкуватись з головою Федерації кікбоксингу м. Новогродівка Олександром Шевченком та кандидатом в майстри спорту України з боксу Віктором Мартьяновим. 
 
Призери змагань отримали медалі та грамоти Покровської райдержадміністрації, а тренер-викладач Ігор Пашинський та інстуктор-методист Світлана Наддол нагороджені грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. 
 
В смт Новоекономічне відбувся турнір з міні-футболу серед колективів фізичної культури, в якому взяли участь команди с. Малинівка, смт Новоекономічне, смт Гродівка, с. Миколаївка. Голова Покровської місцевої громадської організації ВФСТ «Колос» Сергій Васильєв привітав переможців та тренерів і нагородив медалями та грамотами.
 
У смт Гродівка відбувся турнір з настільного тенісу серед учнівської молоді, а у с. Срібне - районні спортивні змагання з дзюдо.
 
 
15.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах