Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі в рамках спартакіади серед школярів пройшов фінал з бадмінтону

7 лютого в Маріуполі в спортивному залі Приазовського державного технічного університету відбулися фінальні зустрічі з бадмінтону серед учнів 7-8 класів. Змагання пройшли в рамках міської спартакіади серед школярів.

Протягом місяця представники 68 шкіл Маріуполя боролися за право брати участь у фінальній стадії. І ось тепер переможці районних змагань – чотири дівчини і чотири хлопці – у очному протистоянні визначали кращих із кращих.

На іграх були присутні й почесні гості: секретар Маріупольської міської ради Андрій Федай, заступник міського голови Михайло Богатиренко, селищний голова селища Сартани Степан Махсма і начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олег Муравйов.

Після жеребкування діти поринули в протистояння за нагороди. Усі ігри проходили в гострій безкомпромісній боротьбі під оплески вболівальників – однокласників і рідних фіналістів.

Після закінчення фіналів секретар міської ради Андрій Федай привітав учасників змагань і передав їм привіт від міського голови Юрія Хотлубея. Він зазначив, що ідея популяризації бадмінтону, як масового і доступного виду спорту, успішно реалізується в Маріуполі вже другий рік поспіль. Після закінчення виступу Андрій Федай вручив переможцям та призерам медалі та грамоти, а також набори для гри в бадмінтон.

Додамо, що бадмінтон був включений в програму Спартакіади серед школярів вперше. Така ініціатива виходила від самих хлопців, багато з яких відкрили для себе цей вид спорту в минулому році під час загальноміського турніру «Білий волан». Наступним стартом, у якому зможуть спробувати свої сили любителі бадмінтону, стане II Міський турнір з бадмінтону серед учнів загальноосвітніх шкіл «Білий волан», який пройде в Маріуполі в квітні-травні поточного року.

 
08.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах