Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний центр «Спорт для всіх» зустрів День фізичної культури і спорту у відремонтованому приміщенні

Близько п’яти років минуло з моменту реєстрації Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в місті Дружківка. І напередодні Дня фізичної культури і спорту-2020 комунальна установа отримала подарунок – капітально відремонтоване приміщення по вулиці Соборній, 22.

15 вересня колектив ДОЦФЗН «Спорт для всіх» привітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик:

- Якщо ставити мрії та наполегливо працювати задля їх виконання, то вони обов’язково мають здійсюватися. Сьогодні обласний центр «Спорт для всіх» отримав нові, комфортні умови для роботи, і я бажаю всім вам натхнення та наснаги задля реалізації всіх творчих планів і задумів, нових яскравих проєктів задля залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, збільшення прихильників здорового способу життя!

Володимир Мицик ознайомився з умовами, створеними для робочого процесу, і вручив працівникам центру нагороди з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Так, почесні грамоти управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації отримали головний спеціаліст Артем Пантелєєв та заступник директора Валерій Колоша. Листи подяки управління висловлено в.о. головного бухгалтера Яні Поваляєвій та директору Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергію Головченку.

 
 
 
 
15.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах