Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери, фахівці сфери спорту, ветерани, усі прихильники здорового способу життя!

Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Традиційно в другу суботу вересня Україна відзначає головне спортивне свято року. День фізичної культури і спорту – особливий для кожного з нас, адже робота на виховання сильної та активної молоді, зміцнення і примноження славних спортивних традицій України є загальнонаціональною справою. Значення фізичної культури і спорту в суспільстві важко переоцінити: масовий спорт – це здоров’я громадян, спорт вищих досягнень – це престиж країни.

Усі ми пишаємось високими досягненнями спортсменів і тренерів Донецької області та вдячні кожному, хто вже виборов нагороду та визнання для регіону, і хто готовий це зробити в найближчому майбутньому. А враховуючи ту величезну підтримку, яку приділяє розвитку спорту Донецька облдержадміністрація, віримо, що атлетам Донеччини й надалі будуть підкорюватися найвищі вершини!

Сьогодні ми щиро дякуємо всім, для кого фізична культура і спорт стали професією, хто робить свій неоціненний внесок у популяризацію здорового способу життя, виховання нових чемпіонів та розбудову сучасної спортивної інфраструктури.

Сердечно бажаю вам наснаги, витримки і невичерпної енергії задля нових звершень! Нехай невпинний рух уперед стане запорукою здійснення всіх творчих задумів та найсміливіших планів!

Хай по життю вас супроводжують оптимізм, натхнення, взаєморозуміння та підтримка тих, хто крокує з вами поруч, нові яскраві перемоги! Миру, злагоду і добробуту у вашій оселі! Зі святом!

 

З повагою,
 
начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик
 
12.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах