Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


DO like OLYMPIANS у Краматорській українській гімназії

Весело та активно проходить Олімпійський тиждень у Краматорській українській гімназії. Учні закладу завжди охоче беруть участь в усіх проєктах Національного олімпійського комітету України, не став виключенням і цей навчальний рік.

9 вересня до школярів завітали представники регіонального відділення НОК України і Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Гості організували спортивне свято в рамках Всеукраїнського проєкту для дітей та молоді «DO like OLYMPIANS», ініціатором і засновником якого виступає Національний олімпійський комітет України.

Майже 60 учнів шостих класів, із побажаннями завжди йти до своєї мети та досягати її, привітали відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора та член виконкому Відділення Ігор Нестеренко. Захоплюючу руханку для дітей провела Молодий посол «Олімпійського уроку #BeActive» у Донецькій області, бронзова призерка І Юнацьких олімпійських ігор з легкої атлетики Ганна Александрова.

А далі на хлопців і дівчат чекали різноманітні естафети. За звання найкращих змагалися дві команди: капітани докладали чимало зусиль, щоб згуртувати свої колективи та святкувати успіх. У підсумку, сили виявилися рівними, тож перемога стала спільною.

Позитивні емоції, веселий настрій, заряд бадьорості та подарунки від НОК України отримав кожен учасник заходу.

 
 
 

Сюжет телеканалу «Суспільне Донбас»:

10.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах