Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Селидовому на стадіоні «Шахтар» зроблено більшу частину благоустрою

У рамках програми «Велике будівництво», яка за ініціативи президента України Володимира Зеленського спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури, виконано більшу частину робіт з благоустрою території в ході реконструкції стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове.

9 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в Селидовому нараду, під час якої разом із міським головою Віктором Ремізовим проінспектували виконання графіку запланованих робіт.

У спілкуванні з представниками підрядника, яким виступає ТОВ «АЛЬЯНСБУД», було наголошено щодо якості й термінів проведення реконструкції спортивного об’єкту, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

На сьогоднішній день на території стадіону «Шахтар» виконано значні роботи з благоустрою: укладено понад 1200 кв. м. ФЕМ-плитки, встановлено першу частину опор для зовнішнього освітлення, а також огорожі, облаштовуються місця для паркування автотранспорту. Щодо двох вуличних туалетів із цегли, наразі проведено комунікації, майже завершено зовнішні роботи, невдовзі розпочнеться внутрішнє оздоблення плиткою та встановлення сантехніки.

Навколо нового футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м зроблено асфальтну основу під сучасні бігові доріжки з поліуретановим покриттям. Найближчими днями встановлять закладні під дитячий майданчик та спортмайданчик з тренажерним обладнанням. У ході ремонту адміністративного корпусу, який матиме душові, роздягальні та робочі кабінети, перекрито дах металочерепицею, завершується утеплення фасаду, тривають внутрішні роботи. На місці трибун, які фізично та морально застаріли, продовжується трудомісткий процес зі спорудження ступеневої металоконструкції, що дозволить розмістити 1693 глядацьких місця.

Вартість проєкту складає 45153,07 тис. грн. Замовником робіт, які фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів, є відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міськради. Реконструкція стадіону дозволить створити сучасні комфортні умови для спортивних занять населення всіх вікових категорій, а також проведення змагань різних рівнів у якісно новому форматі.

 
 
 
 
09.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах