Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок-2020 у Мирнограді

5 вересня в місті Мирноград на стадіоні «Шахтар» відбувся спортивний захід «Олімпійський урок» у рамках проведення Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Свято розпочалося з символічного забігу спортсменів та підняття олімпійського прапору.

На захід завітали: Мирноградський міський голова Олександр Брикалов, радник міського голови Тамара Прокопова, відповідальний секретар-виконавчий директор Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро Подопригора, директор Школи вищої спортивної майстерності, член Виконкому Відділення НОК України в Донецькій області Крістіна Русінова, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка України, бронзова призерка Кубку Європи, кандидатка на участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади у Токіо Вікторія Калюжна. Почесні гості побажали дітям нових перемог і здобутків як у спорті, так і в житті.

Під час урочистостей грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації й грошовою винагородою від Мирноградської міської ради нагороджені: тренер КПНЗ ДЮСШ з баскетболу Костянтин Думцев, заслужений тренер України зі спортивної аеробіки Ілона Карпенко, майстер спорту України, призер всеукраїнських та міжнародних змагань з пауерліфтингу Олександр Свинаренко.

Грамоти виконавчого комітету та Мирноградської міської ради і грошову винагороду отримали: тренер КПНЗ ДЮСШ з пауерліфтингу Костянтин Бордюг, тренер КПНЗ ДЮСШ з футболу Владислав Засипка, тренер з тхеквондо (ВТФ) Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, керівник спортивного клубу «Фенікс» Сергій Жувака.

Мирноградський міський голова Олександр Брикалов також вручив грамоти кращим спортсменам, які прославляють рідне місто на змаганнях.

По закінченню урочистої частини заходу вихованці дитячо-юнацької спортивної школи та спортивних клубів продемонстрували свою майстерність під час показових виступів. Учасники свята отримали подарунки від Відділення НОК України в Донецькій області та Мирноградської міської ради.

 
 
 
08.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах