Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Кобець – бронзова призерка Кубку України зі скелелазіння

3-6 вересня на скеледромі «La Scala» у місті Дніпро відбувся Кубок України зі скелелазіння у двох видах – швидкість і трудність, де гідно проявили себе представники Донецької області.

Дуже яскравим у дисципліні трудність серед жінок виявився виступ 14-річної Анастасії Кобець, кандидатки у майстри спорту України з міста Краматорськ. Потрапивши до фіналу, наша спортсменка змогла обійти в турнірній таблиці майстрів спорту України Єлизавету Лаврикову і Дар’ю Нестеренко з Харківщини та в підсумку здобути бронзову нагороду. Вище на п’єдесталі – тільки майстер спорту України міжнародного класу Євгенія Казбекова з Дніпропетровщини та майстер спорту України Ніка Потапова з Київщини, які отримали «золото» і «срібло» відповідно.

Ще одна представниця Донеччини та Краматорська Аліна Безсонова посіла у фіналі змагань з трудності восьме місце з десяти. Відзначимо, що тренером Кобець і Безсонової є Сергій Фомін.

За підсумками чоловічого турніру в лазінні на швидкість до фіналу пробився спортсмен з міста Маріуполь В’ячеслав Фроленков. Вихованець тренера Максима Долгих, В’ячеслав у компанії еліти українського спорту спромігся посісти 5 місце з результатом 6,829 секунд.

Запис фіналів Кубку України можна подивитися на Youtube-каналі Федерації альпінізму і скелелазіння України за посиланнями: швидкість – https://youtu.be/_DG19FfyTmI, трудність – https://youtu.be/ZTBvh7_sLmw.

 

07.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах