Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшли заходи до Дня фізичної культури і спорту

5 вересня на площі Молодіжна в місті Дружківка відбулось спортивне свято «Дружбайк» з нагоди Дня фізичної культури і спорту, який у поточному році припадає на 12 вересня, а також спортивно-масового заходу «Олімпійський урок», метою якого є залучення людей до занять спортом, пропаганда активного та здорового способу життя.

Велофестиваль «Дружбайк» організовано за ініціативи громадської організації «Туристичний клуб «Енергія» (керівник - Володимир Масюков), за підтримки відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, а також Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасників заходу привітав секретар Дружківської міської ради Володимир Григоренко. На площі розташувалось чимало локацій: «Веломайстерня», «Велолабіринт», «Червоний Хрест», «Автошкола»,  «Сліпа зона автомобіля», «Мінна небезпека».

І дорослі, і діти отримали консультації з ремонту веломобілів, основи першої медичної допомоги, правил дорожнього руху. Інспектори ДПРЧ-45 ГУ ДСНС України у Донецькій області представили маленьку експозицію мін, гранат та провели інструктаж з правил поводження з вибухонебезпечними та неопізнаними предметами.  

З особливою зацікавленістю юнь брала участь у проходженні велолабіринту з розв'язкою доріг і «кишенями», в яких знаходились контрольні пункти. Учасники змагань, не порушуючи правил дорожнього руху, відвідували контрольні пункти у заданій послідовності.

Також було проведено вікторину на олімпійську тематику, учасники якої продемонстрували свої знання з олімпійських та неолімпійських видів спорту та отримали багато цікавої та корисної інформації. А потім відбувся велопробіг вулицями міста разом з туристичним клубом «Енергія».

 

07.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах