Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Про гендерну рівність в спорті з #OlympicLab дізнавались юні спортсмени Мирнограду

5 вересня стадіон «Шахтар» міста Мирноград гостинно зустрів спортивну спільноту. Саме тут, на спеціально облаштованій локації, Відділення НОК України в Донецькій області реалізувало всеукраїнський освітній проєкт #OlympicLab за напрямком «Гендерна рівність в спорті», що впроваджується НОК України спільно з Coca-Cola Foundation.
 
Вихованці усіх відділень ДЮСШ Мирноградської міської ради отримали можливість зустрітись та поспілкуватись з майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, призеркою Кубку Європи Вікторією Калюжною, яка є кандидатом на Ігри ХХХІІ Олімпіади в Токіо. 
 
Чемпіонка охоче розповіла про сучасні тенденції в гендерній рівності в легкій атлетиці, поділилась власним досвідом в досягненні високих спортивних результатів та надала поради з організації тренувань і здорового способу життя. 
 
Модератор зустрічі - відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора - ознайомив з історією розвитку Олімпійських ігор та політикой Міжнародного олімпійського комітету щодо дотримання гендерної рівності у спорті. В обговоренні та спілкуванні взяла участь і член виконкому Відділення в Донецькій області, директор обласної ШВСМ Крістіна Русінова.
 
На згадку про цікаву зустріч всі учасники отримали подарунки від НОК України та регіонального відділення.
 
 
07.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах