Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Срібні» здобутки Донецької області на етапах чемпіонатів України з автомобільного спорту на Харкiвщині та Дніпропетровщині

29 та 30 серпня відбулись чергові етапи чемпіонатів України з міні-ралі «Кубок Лиманів», ралі «XADO DRC» і картингу «Rotax Max 2020».

У Харківській області біля міста Дергачі відбувся 4-й етап чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів», ралі «XADO DRC». На змагання зареєструвалися 28 екіпажів у 5 класах з 11 областей країни. І приємною новиною для вболівальників Донеччини було представлення трьох екіпажів з Донецької області. Концепція змагань полягала у подоланні учасниками спецділянки 6 разів – по три в кожну сторону загальною відстанню 148,2 км.

Продовжує свої напрацювання екіпаж Ганни і Олександра Полосухіних, які були представлені серед «нульових» екіпажів – автомобілів служби безпеки ралі, задача яких – кінцева перевірка готовності спецділянки перед стартом спортивних екіпажів.

Приємною новиною етапу «XADO DRC» став виступ екіпажу №35 у складі Надії Соболєвої і Тетяни Кравцової (ВАЗ 2108, клас Р6), які після двох змагань «без фінішу» порадували вболівальників своїм виступом - друге місце у своєму класі і 12 місце в абсолютному заліку.

Всього за результатами змагань дістатися фінішу вдалося лише 16 екіпажам. Серед екіпажів, що не фінішували, був і наш екіпаж №40 у складі Миколи Соболєва (м. Дружківка) і Аріни Яровенко (м. Харків), який на першій спецділянці зазнав сходу, але продовжив участь у змаганнях у якості «нульового» екіпажу.

Продовжує радувати своїми виступами у змаганнях з картингу Юрій Черногор. На четвертому етапі чемпіонату України «Rotax MAX 2020», який проходив у м. Кам’янське Дніпропетровської області, Юрій в черговий раз посів друге  місце у класі картів «Rotax Max Master».

06.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах