Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці пройшов чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років

5-8 лютого в Дружківці на базі спортивного комплексу «Машинобудівник» пройшов чемпіонат Донецької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.

Усього в змаганнях взяло участь 98 спортсменів, які представляли 15 команд з Донецька, Маріуполя, Артемівська, Краматорська, Іловайська, Харцизька та інших міст області.

Команду господарів змагань представили чотири вихованця дитячо-юнацької спортивної школи «Машинобудівник», кожен з який став володарем медалі в особистому заліку. Іван Нужний став першим, друге місце посіли Артур Акопов і Алеся Камогорова, а Анастасія Паніматченко зайняла третю сходинку п’єдесталу.

Уперше за останні 30 років на чемпіонаті Донецької області серед юнаків та дівчат до 17 років виступили юні спортсмени з важкої атлетики Красноармійська. Дебют виявився дуже вдалим: вихованиця молодого тренера Віталія Басонова Катерина Радичук стала кращою у ваговій категорії до 69 кг. Ще одна представниця Красноармійська Ксенія Дударєва посіла 4 місце у ваговій категорії до 44 кг.

 
07.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах