Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті розпочався чемпіонат Донецької області з боксу та турнір пам’яті Антона Федоровського

3 вересня у спортивному комплексі «Металург» міста Бахмут стартували два боксерські турніри: чемпіонат Донецької області з боксу серед чоловіків, молоді, юніорів і юніорок, а також обласний турнір пам’яті майстра спорту України Антона Федоровського (юнаки та дівчата 2006-2007 р.н.).
 
Вирішальні двобої призначено на 6 та 7 вересня.
 
На параді відкриття змагань з привітальними словами та побажаннями спортсменам звернулись: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик; начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, заслужений тренер України, СРСР Віктор Лис; головний суддя змагань, старший тренер школи вищої спортивної майстерності, тренер вищої категорії Анатолій Переяслов.
 
В урочистому відкритті змагань також взяли участь: директор комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», заслужений тренер України Ігор Анушкевич; виконавчий директор Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора; директор Регіональної федерації боксу Донецької області, депутат районної ради Павло Івахненко; суддя міжнародної категорії Дмитро Шурда.
 
В рамках чемпіонату Донецької області чоловіки (2001-1980 р.н.) змагаються у восьми вагових категоріях, молодь (2002-2003 р.н.) – у десяти, юніори і юніорки (2004-2005 р.н.) – у тринадцяти. 
 
В обласному турнірі пам’яті Антона Федоровського юнаки і дівчата (2006-2007 р.н.) визначаються переможці у шістнадцяти вагових категоріях. 
 
 
Змагання особисті та проводяться за чинними правилами AIBA та Федерації боксу України, з вибуттям спортсменів після першої поразки. 
 
 
03.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах