Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На будівництві спорткомплексу з велоспорту в Лимані монтують міжповерхові перекриття

3 вересня робочу поїздку в місто Лиман здійснили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Вони провели нараду по реалізації проєкту будівництва спортивного комплексу з велосипедного спорту.

Вартість проєкту за позитивним експертним висновком складає 60 351,531 тис. грн. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету. Замовником є Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту.

Робочим проєктом передбачено будівництво ВМХ траси (трек) з усіма необхідними комплексами (призначений для популяризації дисципліни «ВМХ racing», трек передбачає режими роботи для спортивних змагань, тренувань, навчань з дисципліни «ВМХ racing»); триповерхової будівлі гуртожитку (призначений для проживання та обслуговування спортсменів, вихованців школи, тренерсько-викладацького та суддівського складу під час проведення спортивних заходів); модульної котельні потужністю 120 к/Вт та господарських споруд, благоустрій території.

Нагадаємо, 20 липня 2020 року підрядною організацією ТОВ «Будтехмаш» розпочато будівельні роботи. 6 серпня закладено перший камінь у фундамент будівлі гуртожитку.

На сьогоднішній день будівельні роботи ведуться у максимально можливому темпі, за 28 робочих днів завершено всі роботи щодо влаштування фундаменту під будівництво триповерхового гуртожитку та здійснено кладку цеглою першого поверху будівлі гуртожитку і встановлюється перекриття між першим і другим поверхами. Ведуться роботи щодо збільшення потужності електричних мереж для цього об’єкту та встановлення веб-камери для онлайн трансляції ходу будівельних робіт.

Проєкт був розроблений у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету і його реалізація створить сучасні умови для залучення та заохочення дітей і підлітків до систематичних занять спортом, розвитку дисципліни «ВМХ racing», велосипедного спорту.

Подібного спортивного комплексу в Донецькій області не існує. Комплекс зможе забезпечувати потреби спортсменів не тільки жителів міста Лиман, а й області та дасть можливість проводити навчально-тренувальні збори, оздоровчу програму, обласні змагання та чемпіонати України з дисципліни «ВМХ racing», використовувати комплекс як тренувальну базу для національних команд. 

 

03.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах