Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дві тисячі першокласників отримали фірмові рюкзаки від ХК «Донбас» та Благодійного фонду Бориса Колеснікова

У перший день нового навчального року представники донецького клубу спільно з Благодійним фондом Бориса Колеснікова привітали школярів зі стартом нового навчального року та вручили першокласникам фірмові рюкзаки з набором необхідного навчального приладдя, а також солодощами. 
 
Офіційна делегація, до складу якої увійшли гравці основного складу, адміністрація хокейного клубу «Донбас» і представники благодійного Фонду, відвідала навчальні заклади області та на святах Першого дзвоника вручила подарунки наймолодшим школярам.
 
Цього року ХК «Донбас» та Фонд привітали з Днем знань 2 000 першокласників з 66 шкіл і інтернатів Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Миколаївки, Святогірська, Слов'янська, Покровська, Олексієво-Дружківки та Соснового, а також Іллінівської ОТГ, Костянтинівського та Покровського районів.
 
Загалом за сім років існування ініціативи понад 17 000 першокласників вирушили в школу з фірмовими портфелями від ХК «Донбас».
 
Крім того, 1 вересня офіційна делегація привітала з 30-річчям Константинівську загальноосвітню школу №6 і передала в якості подарунка звукове та комп'ютерне обладнання для проведення заходів і організації дозвілля школярів - акустичну систему, мікшерний пульт, радіосистему, мікрофони і ноутбук.
 
02.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах