Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Дружківки з футболу серед команд підприємств та аматорів

30 серпня на спортивному майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи №12 міста Дружківки відбувся чемпіонат міста з футболу серед команд підприємств міста та аматорів. 
 
Змагання проведено за ініціативи міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради. 
 
Метою змагань є пропаганда здорового способу життя, заохочення молоді та дорослих до регулярних занять спортом, популяризація футболу серед всіх вікових категорій населення, покращення дружніх стосунків між колективами підприємств.
 
Із задоволенням виявили бажання представити свої команди ПрАТ «Грета», ПАТ «VESCO», ПрАТ «Дружківський завод металевих виробів», ТОВ «CORUM DMZ», команди «Шанс» та «Рубін».
 
Слова привітання та підтримки учасникам чемпіонату висловив секретар Дружківської міської ради Володимир Григоренко.
 
Змагання в черговий раз довели, що у Дружківці не тільки багато прихильників та вболівальників, а й завзятих та гідних гравців.
 
Відзначимо, що під час кожного матчу на полі вирували справжні футбольні пристрасті, де було місце і емоціям, і цікавим комбінаціям, і волі до перемоги. Але в кожній грі є переможці. Перше місце з рахунком виборола команда «VESCO». Друге місце посіла команда «Рубін», третє місце -  команда аматорів «Шанс». 
 
Сподіваємось, що такі чемпіонати стануть ще однією гарною традицією в місті та кількість бажаючих команд-учасниць буде зростати.
 
 
31.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах