Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзальна команда «Де Трейдинг» (Миколаївка) дебютувала в Екстра-лізі

26 серпня у місті Сєвєродонецьк (Луганська область) відбувся історичний, перший матч футзальної команди «Де Трейдинг» з Миколаївки, проведений в елітному дивізіоні національного чемпіонату. 
 
Автором дебютного голу «Де Трейдинга» в Екстра-лізі став Юрій Сагайдачний, голом також відзначився Дмитро Шеховцов. Підсумковий рахунок – 2:5 на користь команди «Ураган» (Івано-Франківськ), яка є чинним володарем Кубка України.
 
«На жаль, не всі гравці опанували стартове хвилювання, і перший екстраліговий млинець вийшов гливким, – зазначив головний тренер «Де Трейдинга» Олександр Хурсов. – Готуючись до матчу, ми робили акцент на нейтралізації стандартних положень у виконанні суперника, але у грі з цим не впорались. Протягом гри довелось перебудовуватися, і у другому таймі був шанс повернутися в гру, та ми його не використали. Палац спорту в Сєвєродонецьку нам подобається, а якби він ще знаходився у Слов’янску або в Краматорську, то було б пречудово. Ігровий зал тут великий, нам все подобається. Попрацюємо над поліпшенням якості гри, дамо результат і тоді будемо задоволені».
 
28.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах