Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: реконструкція стадіону імені Юрія Скиданова в Слов’янську триває за графіком

27 серпня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в місті Слов’янськ робочу нараду по реконструкції стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр».

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського триває масштабна розбудова якісної інфраструктури в рамках програми «Велике будівництво» – спорудження п’яти стадіонів у Донецькій області в 2020 році.

Керівництво області разом із міським головою Вадимом Ляхом звернуло особливу увагу на необхідності дотримання графіку робіт по реконструкції стадіону імені Ю.П.Скиданова. Представники підрядника – ТОВ «Моноліт-центр» – запевнили, що роботи виконуються згідно раніше затвердженого графіку завдань, розписаного до 1 жовтня 2020 року.

Проєктом передбачено реконструкцію трибун на 2 500 тисяч місць, ремонт адміністративної будівлі (фасад, дах, установка пандусу), тир для кульової стрільби (облаштування тільки фасаду), облаштування бігових доріжок, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля та універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол, майданчик з тренажерним обладнанням, водопостачання, каналізація, огорожа по периметру стадіону. Існуюче футбольне поле розмірами 105х68 метрів залишиться з натуральним газоном.

На сьогоднішній день завершено підготовку асфальтової основи під облаштування бігових доріжок навколо існуючого футбольного поля 105х68 метрів, а також фарбування вхідної групи стадіону та адміністративного корпусу, замінено дах. Завезено опори під установку 2,5 тисяч глядацьких сидінь на трибунах, установлено огорожу та виготовлено основи під облаштування спортмайданчиків: тенісного корту, міні-футбольного поля, універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол. Триває спорудження огорожі по периметру стадіону, ремонт внутрішніх приміщень адмінкорпусу, благоустрій прилеглої території.

Будівельна готовність об’єкту складає 73 відсотки.

 

27.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах